Uitreiking 

Op 12 november 2024 vindt de feestelijke uitreiking van de Grand Prix Content Marketing plaats in B Amsterdam. Dit evenement wordt geen stijf of suf diner, maar een levendig festival voor contentmakers! Verwacht een festivalsfeer met heerlijk streetfood, geweldige muziek, een dynamische presentatie en volop mogelijkheden om te netwerken.


De inloop begint om 16:00 uur en gedurende de avond zullen verschillende cases worden gepresenteerd in een laagdrempelige setting. Denk aan een opstelling vergelijkbaar met ‘de Parade’, met diverse kleine podia speciaal voor contentmakers. Dit biedt een leuke gelegenheid om te leren van anderen en nieuwe inzichten op te doen.


Vanaf 18:00 uur barst de prijsuitreiking los! En let op, dit wordt geen langdradige presentatie tijdens een saai diner. Bij ons wordt het vak echt gevierd. Terwijl je geniet van heerlijk streetfood worden de prijzen uitgereikt. Uiteraard is er ook veel aandacht voor de genomineerden en hun prestaties.


Kortom, de uitreiking van de Grand Prix Content Marketing is een bruisend festival waar contentmakers samenkomen om te genieten, te leren en het vak te vieren.

Programma

16.00 – 18.00 uur

Cases Parade

18.00 –21.30 uur

Food Festival met tussendoor Award en Bekroning uitreikingen

21.30 - 22:30 uur

Feestelijke naborrel

Locatie

B. Amsterdam
Johan Huizingalaan 763A
1066 VH Amsterdam
*Het is hier betaald parkeren

Routebeschrijving

Ticket voor de uitreiking

Om toegang te krijgen tot de uitreiking, kun je aparte tickets aanschaffen voor € 295,- per stuk. Als je met een groep wilt komen, kun je contact opnemen met ons via events@bbp.nl en dan zorgen we voor een mooie tafel voor jullie gezelschap.