Over de Grand Prix Content Marketing


De Grand Prix Content Marketing zijn beloningen voor de beste contentmarketing cases en de beste contentproducties in Nederland en België. De Grand Prix bestaat uit Awards voor de meest succesvolle strategieën en uit Bekroningen voor uitblinkende producties in specifieke categorieën.

AWARDS
De Awards zijn een beloning voor organisaties die content structureel, en gericht op de lange termijn, inzetten om bepaalde communicatie-, marketing- of salesdoelstellingen te realiseren. De beste strategieën belonen we met een gouden, zilveren en bronzen award. Daarbij maken we onderscheid tussen de domeinen B2C, B2B, B2E, Campagne, Non-profit en Overheid en Native. De uitgangspunten voor de Awards zijn zeer overzichtelijk: de communicatiedoelstelling, de gekozen middelen en het budgetgerelateerde effect ervan. Daarnaast wordt vernieuwing in de jurering nadrukkelijk gewaardeerd.

Bekijk de verschillende Awards

BEKRONINGEN
Bekroningen zijn er op specifieke terreinen. Hier onderscheiden we binnen de categorieën Creatie en Distributie, diverse secties. De uitgangspunten voor de Bekroningen liggen vooral op de kwaliteit van de content en de toepassing ervan in het gekozen kanaal.

Bekijk de verschillende Bekroningen

Houd me op de hoogte