Genomineerden Merk van het Jaar en Bureau van het Jaar bekend

Het laatste stadium van het juryproces voor de Grand Prix Content Marketing 2019 zit erop. Dit betrof de jurering van de Overall Awards. De categorie Overall Awards bevat: Marketeer van het Jaar, Merk van het Jaar en Bureau van het Jaar.

De genomineerden voor Merk van het Jaar zijn, in alfabetische volgorde:

  • Dremel
  • Flitsmeister
  • KLM

De genomineerden voor Bureau van het Jaar zijn, in alfabetische volgorde:

  • Fresh Bridge
  • LVB
  • Proof
  • We Are Blossom
  • Zandbeek

De categorie Marketeer van het Jaar bevat geen genomineerden. De winnaars van alle drie de categorieën worden bekend gemaakt tijdens de feestelijke uitreiking van de Grand Prix Content Marketing Awards op dinsdag 26 november in Postillion Amsterdam.

Meld je aan