Zorg jij voor de content shock? Zend je case in!

Behoor jij tot de top in contentmarketing in de Benelux? Zend dan nu jouw contentmarketingcase in vóór 13 september in en maak kans op een Grand Prix Content Marketing Award of Bekroning.

Elke dag worden we gebombardeerd met miljoenen video’s, visuals en woorden. Hoe maak je het verschil tussen al dat communicatiegeweld? Wij zoeken inspirerende contentmarketingcases die het afgelopen jaar zijn opgevallen en die effectief en onderscheidend zijn. Ga hier naartoe om een case in te zenden.

De feestelijke uitreiking op donderdag 22 november in Amsterdam geeft een kijkje achter de schermen bij projecten van concurrenten. Ervaar hoe creatief en breed het vak is en blijf op de hoogte van de snelle ontwikkelingen binnen contentmarketing.

 

Meld je aan