66 nominaties bij Grand Prix Content Marketing 2017

Woerden, 13 oktober 2017

De genomineerden voor de Grand Prix Content Marketing 2017 zijn bekend. Door acht jury’s zijn er maar liefst 66 nominaties toegekend in acht hoofdcategorieën. Op donderdag 16 november zullen tijdens de feestelijke uitreikingsavond te Utrecht de beste contentmarketing-cases, Awards en Bekroningen van het afgelopen jaar in de Benelux bekend gemaakt worden.

Op marketingtribune.nl/content vindt u een overzicht van de genomineerde cases, opdrachtgevers en bureaus, verdeeld in Awards en Bekroningen. Daarnaast wordt dit jaar voor het eerst ‘de contentmarketing man/vrouw van het jaar’ bekend gemaakt.

Verantwoordelijk voor de inhoudelijke organisatie is Bert Groothand, tevens directeur van Platform Content. ‘We hebben dit jaar iets minder inzendingen dan vorig jaar ontvangen, toen dat een absoluut record was. Daarbij zijn de cases dit jaar gemiddeld gezien van hoger niveau. Met name de omschrijving en verantwoording van de effectiviteit is aanzienlijk professioneler.’

Opdrachtgevers, bureaus en andere contentmakers konden inzenden voor vijf categorieën Awards en drie categorieën Bekroningen. ‘Verschil tussen Awards en Bekroningen is dat bij Awards de nadruk ligt op de strategische aanpak en bij Bekroningen op de ambachtelijke uitvoering’, zo licht Groothand toe. ‘Strategie, uitvoering en verantwoording van resultaat wordt uiteraard steeds belangrijker. Met name de doordachte en verantwoorde aanpak wordt sterker, wat betekent dat contentmarketing ook steeds serieuzer en professioneler wordt aangepakt. Dat de budgetten hoger worden is één ding, maar dat het vak dus per jaar steeds beter wordt ingevuld, is naar mijn idee misschien nog wel belangrijker.’

De Grand Prix zijn dé prijzen waarvoor alle professionals in contentmarketing bij elkaar komen. In de jury’s, maar ook zeker tijdens de feestelijke uitreikingsavond, op 16 november. Gedurende deze avond is er de ruimte om de stand van zaken in het vak te beoordelen, te leren van elkaar, geïnspireerd te worden én om te netwerken.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de uitreikingsavond! Ga naar grandprixcm.nl om te bestellen en houd marketingtribune.nl/content in de gaten voor het laatste nieuws.

Meld je aan